BEMUTATKOZÓ WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Céges bemutatkozó weboldal készítés, honlapkészítés.

Vállalkozást indítana? Vagy meglévő vállalkozásának bevételét szeretné növelni? Vagy esetleg van már egy weboldala, de nem hozza a kellő eredményt vagy elavult már a kinézete és szeretné felújítani? Mi segítünk Önnek!

Oldalainkat Reszponzív elv alapján tervezzük és építjük fel, ez azt jelenti, hogy az odala tökéletesen igazodni fog a megjelenítő eszközökhöz, mindezt rugalmas felépítéssel, flexibilis képekkel. 
 
Mivel minden projekt más és más ezért a leendő megrendelőinkkel, amennyiben tududnk személyesen találkozunk és egyeztetjük a részleteket Budapest területén, de esetleges opciók még telefonon, vagy email-ben kommunikáljuk le.

Céges honlapkészítést már 50.000 Ft + Áfától vállalunk. Ebben az esetben a megrendelőtől várjuk a logót és a szöveges tartalmakat, de amennyiben igényt tart rá a megrendelő, felárét cserébe elkészítjük a logóját, illetve felárét cserébe szöveg írást is vállalunk.  

Amit garantálunk az 50.000 Ft-os csomagban:
 
  • 5-10 egyedi oldal és menüpont létrehozása.
  • Letisztult (ingyenes), reszponzív webdizájn.
  • Galéria létrehozása.
  • Kapcsolatfelvételi űrlap.
  • Google térkép beágyazás a kapcsolathoz.
  • Social marketing eszköszök beépítése.
  • Keresőbarát felépítés.
  • Blog funkció.
 
Az oldal motorja lehet WordPress vagy Drupal tartalomkezelő rendszer, így az oldala tartalmát Ön is szerkesztheti vagy módosíthatja könnyedén utólag is.
 
Amennyiben Ön karbantartást is igényel nálunk, mi folyamatosan frissítjük és telepítjük a biztonsági frssítéseket, így weblapját biztonságban tudhatja és nem fog felette eljárni az idő sem!
 
Kiknek ajánljuk? Főként egyéni vállalkozóknak, magánszemélyeknek, ha még nincs jelen az interneten és nem szeretne vagyonokat költeni első körben, vagy esetleg elavult régi weboldala és szeretné felújítani.
WordPress alapú céges bemutatkozó weboldal készítés, honlapkészítés
Drupal alapú céges bemutatkozó weboldal készítés, honlapkészítés