WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Profitot termelő Webáruház készítés!

Kedves érdeklődő, webáruház nyitásán gondolkodik? Esetleg van már egy webáruháza, de az nem a pénzt termeli Önnek, hanem a pénzt nyeli? Van egy jó hírünk az Ön számára!
 
Mi tudjuk, hogy hogyan kell elkészíteni egy webárúházat, hogy az ne a pénzt nyelje, hanem a pénzt termelje Önnek. Ha kifinomult, letisztult kivételesen egyedi és a piaci trendet követő, vevő csábító webáruházat szeretne, akkor jó helyen jár.
 
Választhat nálunk különböző CMS rendszerekre épülő webáruház megoldások közül.
 

1. Übercart - Teljeskörü webáruház rendszer Drupal-hoz.

Előnye, ha jól van felépítve a webáruház, jól terhelhető, több ezer termékkel sem lassul be a webáruháza. Számos modullal bővíthető, de közel sincs hozzá annyi, mint a WordPress rendszerhez, és kevesebben is értenek hozzá, ezért a jövőben esetlegesen nehezebben találhat fejlesztőt hozzá. A komplex elképzelések megvalósításához ugyanakkor mélyreható fejlesztői ismeretek szükségesek.
 
A Drupal fejlesztői nagyon komolyan veszik a biztonságot ezért az oldalt a későbbiekben, csak rendszeres biztonsági frissítéseket kell elvégezni, hogy a weboldala biztonságban maradjon.
 
Amennyiben Ön karbantartást is igényel nálunk, mi folyamatosan frissítjük és telepítjük biztonsági frissítéseket.
 
Olyan jelentős honlapok is ezen futnak, mint pl. az amerikai Fehér Ház oldala, az ENSZ, a Harvard Egyetem, a Discovery Channel, a Greenpeace, a Yahoo, az Economist Magazine, a Forbes, az MTV UK vagy a Sony Music weboldala.
 

Ingyenes árajánlat kéréshez kérjük kattintson ide 


2. WooCommerce - Teljes körü webáruház rendszer WordPress-hez.

A WooCommerce a legnépszerűbb webshop bővítmény WordPress-hez, amelyet egy nemzetközi csapat tervezett, fejleszt és támogat (frissít és javít), nap mint nap.
 
Előnye, hogy felhasználóbarát és magyar nyelven is elérhető, könnyen megtanulható, még a technikailag képzetlen felhasználók számára is. Keresőbarát. Néhány száz termékig teljesen jól használható és nem lassul be.
 
Hátrányai közé tartozik, hogy karbantartásigényes, és sebességproblémák is előfordulhatnak, ha sok plugint használunk. Továbbá a rosszindulatu felhasználók támadják.
 
Amennyiben Ön karbantartást is igényel nálunk, mi folyamatosan frissítjük és telepítjük biztonsági frissítéseket.
 

Ha Ön nem akar a termék feltöltéssel foglalkozni, egyedi árajánlat alapján, mi akár a webáruháza termékekkel való feltöltését is vállaljuk!

Webáruház készítés, Webshop készítés!
Drupal, Übercart webáruház készítés
Wordpress, Woocommerce webáruház készítés
Drupal Commerce webáruház készítése
MailChimp hírlevélküldő integrálás